2013. március 15., péntek

Különleges tükörformák - formák, különlegesen

A tükör térformáló szerepéről most nem szólnék, funkciójában sem mélyülnék el. Azt az esetet taglalnám, amikoris funkció nélkül, önálló bútordarabként dekorálhat, vagy kiegészítőként ad hozzá az összképhez. És mivel ez a téma is óriási, most csak a formai egyediségekre mutatnék példát.

Egy jól megválasztott formájú tükörrel sokszor kompenzálhatunk. Akár a berendezés komorságán, szögletességén, vagy épp nőies mivoltán. 

Az egyszerű kör alakú tükör is tud különleges összhatást kelteni. Néhány példa arra, hogyan használjuk különböző nagyságban. Leheletnyi különbségek, mégis más-más hangulatot varázsol a különböző stílusú, funkciójú helyiségekbe.






A színezett tükör elképesztő eleganciát kelthet. És tessék, egy picit csak beszélek másról is, mint a forma. Nézzétek el nekem.



A szögletes sokszínűsége.








"Csempében" is létezik tükör. Exkluzív megjelenést eredményez.


Állatforma




Virág ihlette.




 Mazsolázzunk még..











Ezt pedig kötelező megmutatnom, mert szeretem.


És végül ha nem is jártuk körbe a témát teljesen, visszatérünk a körhöz. Ezt a dizájnt mindenkinek csak javasolni tudom. Anyaga és színe ezerféle létezik, így az, hogy illő-e az otthonunkba nem kérdés. A nap sugarait, a nyitottság, pozitivizmus örök jelenlétét hozhatja a helyiségbe.















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése